À la carte

Menut voimassa 13.11.2019 alkaen

Kolmen ruokalajin menu 47 €

Juomapaketti kolmelle ruokalajille 30 € 
Välijuustot 5 € 

Three courses menu 47 €
Beverage package for three courses 30 €
Small cheeses between main and dessert 5 €

Alkuruoat


  • Kurpitsakeittoa
    10 €

    Butternut squash soup

  • Peuran routapaistia, jäkälää ja puolukkaa
    12 €

    Roasted deer, lichen and lingonberries

  • Graavattua siikaa, perunaa ja mätiä
    12 €

    Slightly salted white fish, potatoes and roe

Pääruoat


  • Sisäfileepihvi 150g, perunafondant, kauden juureksia ja rosmariinikastiketta
    31 €

    Beef fillet 150g, potato fondant, seasonal
    root vegetables and rosemary sauce   

  • Päivän kala
    28 €
    Fish of the day
  • Sorsan rintaa, punajuurta ja karviaiskastiketta
    30 €
    Wild duck breast, beetroots and gooseberry sauce
  • Lanttua, pähkinävoita ja talviomenaa
    27 €

    Swede, roasted butter and winter apples

Jälkiruoat


  • Crème brûlée
    10 €
    Crème brûlée
  • Suomalaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta
    11 €
    Finnish cheeses and chef’s jam
  • Karpalobaba, kuusenkerkkää ja kinuskia
    12 €

    Cranberry baba, spruce and caramel 

  • Punaviini-suklaakakkua, tuorejuustoa ja punajuurta
    12 €

    Red wine and chocolate cake
    with cream cheese and beetroot           

Ravintola Henriks
Satamakatu 7, Tampere
Finland

Tilaa uutiskirje

© Henriks | web Davas