À la carte

 Menu voimassa 9.9.2021 alkaen.

 

Kolmen ruokalajin menu 49 €

Juomapaketti kolmelle ruokalajille 30 € 
Välijuustot 6 € 

Three courses menu 49 €
Beverage package for three courses 30 €
Small cheeses between main and dessert 6 €

Alkuruoat


  • Keitto kauden sienistä
    11 €

    Forest mushroom soup

  • Tartar, keltuaista, anjovista ja kaprista
    13 €

    Tartar, egg yolk, anchovy and capers

  • Siikaa, hernettä, fenkolia ja perunaa
    13 €

    White fish, peas, fennel and potatoes 

  • Ricottaravioleja ja tomaattia
    12 €

    Raviolis with ricotta filling and tomatoes

Pääruoat


  • Naudan sisäfilee 150g, palsternakkapyreetä, röstiperunaa, maa-artisokkaa ja punaviinikastiketta
    31 €

    Beef fillet 150g, parsnip puree, hash browns,
    Jerusalem artichokes and red wine sauce   

  • Vanajaveden kuhaa vaihtuvin lisukkein
    28 €

    Pike perch from Vanajavesi with seasonal sides

  • Härkäpapua, kaurattoa ja sieniä
    27 €

    Broad beans, oat and mushrooms

  • Sesongin liha – saatavuuden mukaan lihaa, riistaa tai siipikarjaa

    Seasonal meat, game or poultry based on availability

Jälkiruoat


  • Henriksin mustikkapiirakkaa
    12 €

    Blueberry pie à la Henriks

  • Mustaherukkaa, valkosuklaata ja paahdettua voita
    12 €

    Blackcurrants, white chocolate and roasted butter

  • Crème brûlée
    11 €

    Crème brûlée

  • Suomalaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta
    11 €

    Finnish cheeses and chef’s jam

© Henriks | web Davas