À la carte

 

Ala Carte-lista voimassa 18.8.2022 alkaen!

Kolmen ruokalajin menu 53 €

Naudan sisäfile pääruokana kolmessa ruokalajissa +6€

Juomapaketti kolmelle ruokalajille 33 € 
Välijuustot 6 € 

Three courses menu 53 €

Beef fillet as main course +6€
Beverage package for three courses 33 €
Small cheeses between main and dessert 6 €

Alkuruoat


  • Kanttarellikeittoa
    14 €

    Chanterelle soup

  • Henriksin makkaraa, kaalia ja sinappia
    14 €

    Henriks’s sausage, cabbage and mustard

  • Savustettua järvikalaa, fenkolia ja perunarieskaa
    13 €

    Smoked lake fish with fennel and potato flatbread

  • Risotto kauden kasviksista
    13 €

    Risotto with seasonal ingredients

Pääruoat


  • Naudan sisäfilee 150g, palsternakkaa, lankkuperunoita ja punaviinikastiketta
    36 €

    Beef fillet 150g, parsnip, crispy potatoes and red wine sauce

  • Päivän kalaa
    30 €

    Fish of the day

  • Savustettua nauritsa, lipstikkaa ja vihreitä papuja
    28 €

    Smoked swede, lovage and green beans

  • Sesongin liha – saatavuuden mukaan lihaa, riistaa tai siipikarjaa

    Seasonal meat, game or poultry based on availability

Jälkiruoat


  • Tarte tatin, vaniljaa ja calvadosta
    13 €

    Tarte tatin, vanilla and calvados

  • Suklaata ja kirsikkaa
    13 €

    Chocolate and cherries

  • Crème brûlée
    12 €

    Crème brûlée

  • Suomalaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta
    12 €

    Finnish cheeses and chef’s jam

© Henriks | web Davas