À la carte

 

Ala Carte-lista voimassa 21.4.2022 alkaen!

Kolmen ruokalajin menu 53 €

Naudan sisäfile pääruokana kolmessa ruokalajissa +6€

Juomapaketti kolmelle ruokalajille 33 € 
Välijuustot 6 € 

Three courses menu 53 €

Beef fillet as main course +6€
Beverage package for three courses 33 €
Small cheeses between main and dessert 6 €

Alkuruoat


  • Purjo-perunakeittoa
    12 €

    Leek and potato soup

  • Tartar, osterivinokasta ja parsaa
    14 €

    Tartar, oyster mushrooms and asparagus

  • Järvikalakakkuja, varhaiskaalia ja sitruunaa
    13 €

    lake fish cakes, early cabbage and lemon

  • Palsternakkaa, kevätsipulia ja raparperia
    13 €

    Parsnip, spring onions and rhubarb

Pääruoat


  • Naudan sisäfilee 150g, porkkanapyrettä, palsternakkaa ja bearnaisekastiketta
    36 €

    Beef fillet 150g, carrot puree, parsnips and  bearnaise

  • Päivän kalaa
    29 €

    Fish of the day

  • Nokkosohukaisia, varhaiskaalia ja beurre blanc-kastiketta
    28 €

    Nettle pancakes, early cabbage and beurre blanc

  • Sesongin liha – saatavuuden mukaan lihaa, riistaa tai siipikarjaa

    Seasonal meat, game or poultry based on availability

Jälkiruoat


  • Raparperimoussea, valkosuklaata ja kauraa
    13 €

    Rhubarb mousse, white chocolate and lime

  • Hasselpähkinäkakkua, suklaata ja limeä
    13 €

    Hazelnut cake, chocolate and lime

  • Crème brûlée
    12 €

    Crème brûlée

  • Suomalaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta
    12 €

    Finnish cheeses and chef’s jam

© Henriks | web Davas