À la carte

 

Ala Carte-lista voimassa 24.1.2023 alkaen!

Kolmen ruokalajin menu 53 €

Naudan sisäfile pääruokana kolmessa ruokalajissa +6€

Juomapaketti kolmelle ruokalajille 33 € 
Välijuustot 6 € 

Three courses menu 53 €

Beef fillet as main course +6€
Beverage package for three courses 33 €
Small cheeses between main and dessert 6 €

Alkuruoat


  • Blinejä, mätiä, lohta, suolakurkkua ja punasipulia
    13 €/ 18€

    Blinis with roe, salmon, pickles and red onion

  • Bataatti-inkiväärikeitto
    13€

    Sweet Potato soup with ginger

  • Härän routapaistia, puolukkaa ja piparjuurta
    14€

    Marinaded Cold Cut Beef with lingonberry and horseradish

  • Maa-artisokkaa, varsiselleriä ja sitruunaa
    13 €

    Sunroot with cellery and lemon

Pääruoat


  • Naudan sisäfilee 150g, pyrettä kauden kasviksista, parmesanperunaa ja timjamikastiketta
    36 €

    150g Beef tenderloin with parmesanpotatoes, puree from seasons vegetables and thymesauce

     

  • Kuhaa oman kalastajan verkoista
    30 €

    Locally sourced pike-perch

  • Linssejä, punajuurta ja vuohenjuustoa
    28 €

    Lentils with beetroot and goatcheese

  • Sesongin liha – saatavuuden mukaan lihaa, riistaa tai siipikarjaa

    Seasonal meat, game or poultry based on availability

Jälkiruoat


  • Sitrusmoussea ja Aperol marinoituja hedelmiä
    13 €

    Citrussmousse with Aperol marinaded fruits

  • Suklaata, pähkinää ja vadelmaa
    13 €

    Chocolate with raspberries and hazelnut

  • Crème brûlée
    12 €

    Crème brûlée

  • Suomalaisia juustoja, keittiömestarin hilloketta ja siemen näkkileipää
    12 €

    Finnish cheeses with chef’s jam and seedcrispbread

© Henriks | web Davas