À la carte

 

Ala Carte-lista voimassa 5.5.2023 alkaen!

Kolmen ruokalajin menu 53 €

Naudan sisäfile pääruokana kolmessa ruokalajissa +6€

Juomapaketti kolmelle ruokalajille 33 € 
Välijuustot 6 € 

Three courses menu 53 €

Beef fillet as main course +6€
Beverage package for three courses 33 €
Small cheeses between main and dessert 6 €

Alkuruoat


  • Parsakeittoa
    14 €

    Asparagus Soup

  • Parsaa, Hollandaise ja Pekonia
    13€

    Asparagus, hollandaise and Bacon

  • Skagen Henriksin tapaan
    14€

    Skagen by Henriks

  • Henriksin Tartar
    13 €

    Tartare

Pääruoat


  • Naudan sisäfilee 150g, Palsternakkaa ja Rosmariinikastiketta
    36 €

    150g Beef Tenderloin with Parsley and Rosemary Sauce

     

  • Päivän Kalaa
    30 €

    Fish of the Day

  • Kasviskääryle ja Rataouille
    28 €

    Vegetarian rolla and Ratatouille

  • Sesongin liha – saatavuuden mukaan lihaa, riistaa tai siipikarjaa

    Seasonal meat, game or poultry based on availability

Jälkiruoat


  • Rapaperitatin ja Vaniljaa
    13 €

    Rhubarbtatin and Vanilla

  • Crème brûlée
    12 €

    Crème brûlée

  • Suomalaisia juustoja, keittiömestarin hilloketta ja siemen näkkileipää
    12 €

    Finnish cheeses with chef’s jam and seedcrispbread

© Henriks | web Davas