À la carte

Menut voimassa 28.8.2019 alkaen

Kolmen ruokalajin menu 47 €

Juomapaketti kolmelle ruokalajille 30 € 
Välijuustot 5 € 

Three courses menu 47 €
Beverage package for three courses 30 €
Small cheeses between main and dessert 5 €

Alkuruoat


  • Tomaattikeittoa
    10 €

    Tomato soup

  • Possumakkaraa, maa-artisokkaa ja hapankaalia
    12 €
    Pork sausage with Jerusalem artichokes and sauerkraut
  • Tattiravioleja, sienilientä ja parmesaania
    12 €
    Bolete raviolis, mushroom stock and parmesan

Pääruoat


  • Sisäfileepihvi 150g, palsternakkamuhennosta, 
kauden kasviksia ja punaviinikastiketta
    31 €
    Beef fillet 150g, mashed parsnips, 
seasonal vegetables and red wine sauce
  • Päivän kala
    28 €
    Fish of the day
  • Sorsan rintaa, punajuurta ja karviaiskastiketta
    30 €
    Wild duck breast, beetroots and gooseberry sauce
  • Kaalikääryle, kauden sieniä ja spelttiä
    27 €
    Cabbage roll with seasonal mushrooms and spelt

Jälkiruoat


  • Crème brûlée
    10 €
    Crème brûlée
  • Suomalaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta
    11 €
    Finnish cheeses and chef’s jam
  • Mustikkaclafoutis, maitojäätelöä ja mustapippurimarenkia
    12 €
    Blueberry clafoutis, milk ice cream and black pepper meringue
  • Luumutartaletti calvadosjäätelön kera
    12 €
    Plum tart with calvados ice cream
Ravintola Henriks
Satamakatu 7, Tampere
Finland

Tilaa uutiskirje

© Henriks | web Davas