Henriksin itsenäisyyspäivä 6.12.2019

Onnea Suomi!

Kohotamme maljan rakkaalle isänmaallemme perjantaina 6.12. Henriks juhlii Suomen itsenäisyyspäivää työnmerkeissä klo 13-17. Keittiömestarimme Valtteri Hakkarainen on koonnut 3.- tai 5.- ruokalajin FINLANDIA-juhlamenun tälle hienolle päivälle. Menussa maistuu kotimaiset herkut kalasta kasviksiin, juureksista lihaan. Vaalimme periaatettamme käyttää raaka-aineissa mahdollisimman paljon kotimaisia, puhtaita raaka-aineita joita voimme ylpeydellä tarjoilla käsintehtynä, arkena ja juhlana. Lämpimästi tervetuloa kanssamme juhlistamaan tätä erityistä päivää.

MENU FINLANDIA

Kurpitsakeittoa
Graavattua siikaa,perunaa ja mätiä
Sorsan rintaa, perunaa, punajuurta ja karviaiskastiketta
TAI
Kuhaa, perunaa, kasviksia ja hollandaisekastiketta
Kotimaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta
Punaviini-suklaakakkua, punajuurta ja tuorejuustoa
3 ruokalajia 49€/hlö
5 ruokalajia 59€/hlö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravintola Henriks
Satamakatu 7, Tampere
Finland

Tilaa uutiskirje

© Henriks | web Davas