Henriksin ruokavuosi osa 3: Talven taikaa

Tampereen ulkolumahdollisuuksissa ei juurikaan ole näkynyt talven taikaa mutta onneksi voimme sellaista loihtia edes lautasille. Henriksin ruokavuosi osa 3 on tarjolla rajoitetun ajan viikonloppuna  7.-8.2.2020. Keittiömestarimme Valtteri Hakkarainen on  käyttänyt luovuuttaan ja suunnitellut menun Talven taikaa. Menussa maistuu kotimaiset juurekset, kala sekä kauden hedelmät. Menu valittavana 6- tai 9-ruokalajin mittaisena 56€/74€. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan herkullisista ja ehkäpä yllättävistä talven mauista. TALVEN TAIKAA Madekeittoa * Blinivohveli, mateenmaksamoussea, karviaishilloa ja mateenmätiä Säilöttyä maa-artisokkaa, suolattua perunaa, graavattua mateenmätiä ja kalannahkasipsiä Punajuuritartar, saksanpähkinää, Selinin Sinistä ja hunajavinegretteä * Välisorbettia * Suolattua silakkaa, perunaröstiä, smetanaa ja selleriä * Savustettua lanttua, pähkinävoita ja talviomenaa * Juustoa ja hilloketta Creme brulee * *=6 ruokalajin menu  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Henriks | web Davas