
Henriksin ruokavuosi osa 3: Talven taikaa
Tampereen ulkolumahdollisuuksissa ei juurikaan ole näkynyt talven taikaa mutta onneksi voimme sellaista loihtia edes lautasille. Henriksin ruokavuosi osa 3 on tarjolla rajoitetun ajan viikonloppuna 7.-8.2.2020. Keittiömestarimme Valtteri Hakkarainen on käyttänyt luovuuttaan ja suunnitellut menun Talven taikaa. Menussa maistuu kotimaiset juurekset, kala sekä kauden hedelmät. Menu valittavana 6- tai 9-ruokalajin mittaisena 56€/74€. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan herkullisista ja ehkäpä yllättävistä talven mauista.
TALVEN TAIKAA
Madekeittoa *
Blinivohveli, mateenmaksamoussea, karviaishilloa ja mateenmätiä
Säilöttyä maa-artisokkaa, suolattua perunaa, graavattua mateenmätiä ja kalannahkasipsiä
Punajuuritartar, saksanpähkinää, Selinin Sinistä ja hunajavinegretteä *
Välisorbettia *
Suolattua silakkaa, perunaröstiä, smetanaa ja selleriä *
Savustettua lanttua, pähkinävoita ja talviomenaa *
Juustoa ja hilloketta
Creme brulee *
*=6 ruokalajin menu