Henriksin ruokavuosi osa 3: Talven taikaa

Tampereen ulkolumahdollisuuksissa ei juurikaan ole näkynyt talven taikaa mutta onneksi voimme sellaista loihtia edes lautasille. Henriksin ruokavuosi osa 3 on tarjolla rajoitetun ajan viikonloppuna  7.-8.2.2020. Keittiömestarimme Valtteri Hakkarainen on  käyttänyt luovuuttaan ja suunnitellut menun Talven taikaa. Menussa maistuu kotimaiset juurekset, kala sekä kauden hedelmät. Menu valittavana 6- tai 9-ruokalajin mittaisena 56€/74€. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan herkullisista ja ehkäpä yllättävistä talven mauista.

TALVEN TAIKAA

Madekeittoa *

Blinivohveli, mateenmaksamoussea, karviaishilloa ja mateenmätiä

Säilöttyä maa-artisokkaa, suolattua perunaa, graavattua mateenmätiä ja kalannahkasipsiä

Punajuuritartar, saksanpähkinää, Selinin Sinistä ja hunajavinegretteä *

Välisorbettia *

Suolattua silakkaa, perunaröstiä, smetanaa ja selleriä *

Savustettua lanttua, pähkinävoita ja talviomenaa *

Juustoa ja hilloketta

Creme brulee *

*=6 ruokalajin menu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravintola Henriks
Satamakatu 7, Tampere
Finland

Tilaa uutiskirje

© Henriks | web Davas