Kotimaista tryffeliä ja pinot noir -viikot 2021 Henriksissä

Lokakuun lopulla saamme erän kotimaista tryffeliä ja lisäksi vietämme saksalaisten pinot noir -viinien viikkoa 26.-30.10. Olemme suunnitelleet viineihin yhdistäen herkullisen syysmenun, jossa tietysti hyödynnämme kauden parhaita raaka-aineita.
Henriksin keittiömestarin syysmenu 2021
Poron routapaistia, puikulaperunaa, tryffeliä ja karpaloa
***
Sorsaa kahdella tapaa, tryffelillä maustettu perunafondant, keltajuurta ja konjakkikastiketta
***
Suklaata, lakritsia ja puolukkaa
Menu á 52 €
Viinipaketti menulle á 32 €
Tryffeleiden saatavuuden vuoksi menua on saatavilla rajoitettu määrä. Pöytävarauksen teet kätevästi netin kautta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© Henriks | web Davas