Lounas 30.4. & 2.-4.5.

Parsakeitto 5€/10€
Tattipasta 15€
Tiramisu 4€

Lounasmenu 20 €
(alkukeitto, pasta & tiramisu)

Pihvimenu 40€
Kalamenu 33€
Kasvismenu 29€

Etanat maustevoilla ja Gruyere -juustolla 12€

Uppomuna, hollandaisea, perunabriossia ja ilmakuivattua porsaanniskaa tai parsaa 13€

Sinisimpukoita kermaisessa savupaprikaliemessä 12€

Kulhollinen kasviksia, kananmunaa, juustoa ja yrttikastiketta 10€

Bataattikroketteja ja limemajoneesia 8€

Henriksin sisäfileepihvi, maustevoita, parsaa, paahdettua perunaa ja punaviinikastiketta 36€

Päivän kalaa, paahdettua porkkanaa, yrttiperunaa ja piimäkastiketta 29€

Selleripihvi, misotofua ja balsamicomansikkaa 25€