Menut

Menut voimassa 2.6.2020 alkaen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Menu Henriks

Créme ninon - tuorehernekeittoa

Créme ninon
___

Possukroketti, omenaa
ja herukanlehteä

Pork croquet with apple
and black currant leaves

___

Päivän kala

Fish of the day
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Sitruunaparfait, lakritsia
ja hillottua sitruunaa

Lemon parfait with licorice
and jammed lemon
___

Menu 56 €
Juomapaketti/wines for the menu 37 €

Kasvismenu

Vegetarian menu

Créme ninon - tuorehernekeittoa

Créme ninon

___

Risotto kauden raaka-aineista

Risotto with seasonal ingredients
___

Grillattua varhaiskaalia, punaisia
linssejä, naattiporkkanaa
ja beurre blanc -kastiketta

Grilled early cabbage,
red lentils, carrots and beurre blanc

___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Raparperia, kauraa
ja paahdettua valkosuklaata

Rhubarb, oat and roasted
white chocolate
___

Menu 47 €
Juomapaketti/wines for the menu 37 € 

Ryhmämenu

Tarjoamme ryhmämenua yli 8 hengen ryhmille ennakkotilauksesta.

  • Menu
    á 43€
  • Pelkkä pääruoka
    á 29€
  • 2 ruokalajia (alku- & pääruoka tai pää- & jälkiruoka)
    39 €
  • Menu voimassa kesäkuussa 2020

Korvasienikeittoa L,G
tai
Parsaa hollandaise L,G

***

Päivän kalaa, varhaisperunaa, kesäkasviksia ja beurre blanc -kastiketta L,G
tai
Flank steak, varhaisperunaa, kesäkasviksia ja timjamikastiketta L,G

***

Raparperia, kauraa ja paahdettua valkosuklaata VL

Bistromenu

  • Risotto kauden raaka-aineista
    16 €
  • Henriksin kalakeitto
    14 €
  • Bistrolista voimassa kesäkuussa 2020.
    Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ravintola Henriks
Satamakatu 7, Tampere
Finland

Tilaa uutiskirje

© Henriks | web Davas