Menut

Menu Henriks

Keitto kauden sienistä

Forest mushroom soup
___

Tartar, keltuaista, anjovista ja kaprista

Tartar, egg yolk, anchovy and capers
___

Vanajaveden kuhaa

Pike perch from Vanajavesi
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Henriksin mustikkapiirakkaa

Blueberry pie à la Henriks
___

Menu 58 €
Juomapaketti/wines for the menu 39 €

Kasvismenu

Vegetarian menu

Keitto kauden sienistä

Forest mushroom soup
___

Ricottaravioleja ja tomaattia

Raviolis with ricotta filling and tomatoes
___

Härkäpapua, kaurattoa ja sieniä

Broad beans, oat and mushrooms
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Crème brûlée

Crème brûlée

Menu 51 €
Juomapaketti/wines for the menu 39 € 

Ryhmämenu

Tarjoamme ryhmämenua yli 8 hengen ryhmille ennakkotilauksesta. Ryhmämenu voimassa 7.9.-30.10.2021.

  • Menu
    á 51 €
  • Pelkkä pääruoka
    á 31 €
  • 2 ruokalajia (alku- & pääruoka tai pää- & jälkiruoka)
    42 €
ALKURUOKA:
Kurpitsakeittoa ja parmesankeksiä L,G
TAI
Savustettua siikaa, hernettä ja fenkolia L,G
***
PÄÄRUOKA:
Ylikypsää naudan rintaa, punajuuripyrettä, röstiperunaa, syksyn juureksia ja herukkakastiketta L,G
TAI
Päivän kalaa (kuhaa, siikaa tai nieriää), paahdettua fenkolipyrettä, perunaa, syksyn juureksia ja rapukastiketta L,G
TAI
Sienillä maustettu härkäpapupihvi, kaurattoa, punajuuripyrettä, syksyn juureksia ja tummaa tattikastiketta L, (G)
***
VÄLIJUUSTOT:
Suomalaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta L,G
***
JÄLKIRUOKA:
Omena-inkiväärikakkua, hillottua kurpitsaa ja mascarponejäätelöä L,G

Bistromenu

  • Valkosipulietanoita ja sinihomejuustoa
    11 €
  • Risotto kauden raaka-aineista
    18 €
  • Henriksin kalasoppa
    14 €
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© Henriks | web Davas