Menut

Menu Henriks

Madekeittoa

Burbot soup
___

Pikkublini, kirjolohenmätiä
ja smetanaa

Small blini with roe and cream
and juniper

___

Katajaglaseerattua naudanposkea, palsternakkapyreetä ja rosmariinipunajuurta

Juniper glazed beef cheeks with parsnip puree and rosemary beetroots
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Banaanileipää, inkiväärisorbettia ja limeä

Banana bread, ginger sorbet and lime
___

Menu 58 €
Juomapaketti/wines for the menu 39 €

Kasvismenu

Vegetarian menu

Päivän keittoa

Soup of the day
___

Juurescarpaccio, parmesania ja sitruunaa

Root vegetable carpaccio, parmesan and lemon
___

Naurista, tomaattia, linssejä ja savuomenakastiketta

Turnips, tomatoes, lentils and smoked apple sauce
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Kahvikakkua, viskijäätelöä ja tummaa suklaata

Coffee cake, whiskey ice cream and dark chocolate
___

Menu 49 €
Juomapaketti/wines for the menu 39 € 

Ryhmämenu

Tarjoamme ryhmämenua yli 8 hengen ryhmille ennakkotilauksesta.

  • Menu
    á 43€
  • Pelkkä pääruoka
    á 29€
  • 2 ruokalajia (alku- & pääruoka tai pää- & jälkiruoka)
    39 €
  • Menu voimassa 12.1.-28.2.2021

ALKURUOKA
Mustajuurikeittoa
TAI
Pieni blini, mätiä, smetanaa, punasipulia ja tilliä
 
PÄÄRUOKA
Päivän kala (kuhaa, siikaa tai nieriää), puikulaperunapyrettä, juureksia ja beurre blanc- kastiketta
TAI
Porsaan kassleria, paahdettua perunaa, kaalia ja tummaa savusiiderikastiketta
TAI
Savustettua naurista, linssejä, tomaattia ja savuomenakastiketta
 
JÄLKIRUOKA
Vaniljapannacottaa, mangosorbettia ja kookosmarenkia
 

Bistromenu

  • Valkosipulietanoita ja sinihomejuustoa
    11 €
  • Risotto kauden raaka-aineista
    14 €
  • Henriksin kalasoppa
    14 €
  • Blini, kirjolohenmätiä, smetanaa, punasipulia ja lohimoussea
    16 €
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© Henriks | web Davas