Menut

Menu Henriks

Menut voimassa 24.1.2023 alkaen.

Bataatti- inkiväärikeittoa

Sweet potato soup with ginger

___

Härän routapaistia, puolukkaa ja piparjuurta

Marinaded Cold Cut Beef with lingonberry and horseradish
___

Kuhaa oman kalastajan verkoista

Locally sourced pike-perch

___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

 Sitrusmoussea ja Aperol marinoituja hedelmiä

Citrussmousse with Aperol marinaded fruits

___

Menu 62 €
Juomapaketti/wines for the menu 41 €

Kasvismenu

Vegetarian menu

Bataatti- inkiväärikeittoa

Sweet potato soup with ginger
___

Maa-artisokkaa, varsiselleriä ja sitruunaa

Sunroot with cellery and lemon

___

Linssejä, punajuurta ja vuohenjuustoa

Lentils with Beetroot and goatcheese
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Crème brûlée

Crème brûlée

___

Menu 56 €
Juomapaketti/wines for the menu 41 € 

Ryhmämenu

Tarjoamme ryhmämenua yli 8 hengen ryhmille ennakkotilauksesta.

  • Menu
    á 54 €
  • Pelkkä pääruoka
    á 35 €
  • 2 ruokalajia (alku- & pääruoka tai pää- & jälkiruoka)
    á 44 €
Alkuruoka:
Punajuurikeittoa ja chevremoussea
Tai
Lohipastramia
 ***
Päivän kalaa
Tai
Karitsanpaistia 
Tai
Veriappelsiinirisottoa
***
Kotimaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta
***
Suklaata ja hedelmää
 
Lisäksi pääruokavaihtoehtona kotimainen naudan sisäfilee 150g +6€
Menun hinta kokonaisuudessaan 54€ ja ilman juustoja 49€
 

Bistromenu

  • Valkosipulietanoita ja sinihomejuustoa
    12 €
  • Risotto kauden raaka-aineista
    18 €
  • Henriksin kalasoppa
    14 €
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© Henriks | web Davas