Menut

Menu Henriks

Menut voimassa 18.8.2022 alkaen.

Kanttarellikeittoa 

Chanterelle soup

___

Henriksin makkaraa,
kaalia ja sinappia
 

Henriks’s sausage,
cabbage and mustard


___

Päivän kalaa

Fish of the day
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Tarte tatin, vaniljaa ja calvadosta

Tarte tatin, vanilla and calvados 

___

Menu 62 €
Juomapaketti/wines for the menu 41 €

Kasvismenu

Vegetarian menu

Kanttarellikeittoa

Chanterelle soup
___

Kauden risottoa

Seasonal risotto

___

Savustettua naurista,
lipstikkaa ja vihreitä papuja

Smoked swede,
lovage and green beans


___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Suklaata ja kirsikkaa

Chocolate and cherries

___

Menu 56 €
Juomapaketti/wines for the menu 41 € 

Ryhmämenu

Tarjoamme ryhmämenua yli 8 hengen ryhmille ennakkotilauksesta. Ryhmämenu voimassa lokakuun 2022 loppuun.

  • Menu
    á 54 €
  • Pelkkä pääruoka
    á 35 €
  • 2 ruokalajia (alku- & pääruoka tai pää- & jälkiruoka)
    á 44 €
Alkuruoka:
Kurpitsakeittoa ja  possucrumblea L,G
TAI
Sokerisuolattua nieriää, savujogurttia ja perunaa L,G
Pääruoka:
Päivän kalaa (kuha,siika,nieriä), krossattua perunaa, hernettä ja beurre blanc-kastiketta L,G
TAI
Yön yli hautunutta naudanrintaa, perunakakkua, sienimuhennosta ja timjamikastiketta L,G
TAI
Naurista, vihreitä papuja ja lipstikkaa L
Välijuustot:
Kotimaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta L,G
Jälkiruoka:
Mustikkaparfait, vaniljaa ja kauraa L,G

Bistromenu

  • Valkosipulietanoita ja sinihomejuustoa
    12 €
  • Risotto kauden raaka-aineista
    18 €
  • Henriksin kalasoppa
    14 €
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© Henriks | web Davas