Menut

Menu Henriks

Menut voimassa 21.4.2022 alkaen.

Purjo-perunakeittoa

Leek and potato soup
___

Tartar, osterivinokasta ja parsaa

Tartar, oyster mushrooms and asparagus
___

Päivän kalaa

Fish of the day
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Raparperimoussea, valkosuklaata ja kauraa

Rhubarb mousse, white chocolate and oat

___

Menu 62 €
Juomapaketti/wines for the menu 41 €

Kasvismenu

Vegetarian menu

Purjo-perunakeittoa

Leek and potato soup
___

Palsternakkaa, kevätsipulia ja raparperia

Parsnip, spring onions and rhubarb
___

Nokkosohukainen, varhaiskaalia ja beurre blanc-kastiketta

Nettle crepe, early cabbage and beurre blanc
___

Lajitelma suomalaisia juustoja

Finnish cheeses
___

Hasselpähkinäkakkua, suklaata ja limeä

Hazelnut cake, chocolate and lime

___

Menu 56 €
Juomapaketti/wines for the menu 41 € 

Ryhmämenu

Tarjoamme ryhmämenua yli 8 hengen ryhmille ennakkotilauksesta. Ryhmämenu voimassa 1.6.-2.7.2022

  • Menu
    á 53 €
  • Pelkkä pääruoka
    á 34 €
  • 2 ruokalajia (alku- & pääruoka tai pää- & jälkiruoka)
    43 €
Alkuruoka:
Parsakeittoa L,G
TAI
Riimihärkää, palsternakkaa ja raparperia L,G
 
Pääruoka:
Päivän kalaa (siikaa,kuhaa tai nieriää), hernepyreetä, varhaisperunaa ja kuohuviinikastiketta L,G
TAI
Ylikypsää savukaritsaa, varhaiskaalia ja timjamikastiketta L,G
TAI
Nokkosohukainen, varhaiskaalia ja beurre blanc -kastiketta L,G
 
Välijuustot:
Kotimaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta L,G

Jälkiruoka:
Raparperia, kauraa ja vaniljaa L,G

Bistromenu

  • Valkosipulietanoita ja sinihomejuustoa
    12 €
  • Risotto kauden raaka-aineista
    18 €
  • Henriksin kalasoppa
    14 €
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© Henriks | web Davas